
Υλικά για το φύλλο
1 κούπα σπορέλαιο1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 μπέικιν
1 βανίλια
2 αυγά
6 κούπες αλεύρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια, το μπέικιν και τέλος το αλεύρι.Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο παραπάνω αλεύρι μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. 
Χωρίζουμε σε 4 μπάλες τη ζύμη, ανοίγουμε σε πολύ λεπτό φύλλο την κάθε μπάλα και τρυπάμε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για δέκα λεπτά περίπου. 
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, σκεπάζουμε με πετσέτα τα φύλλα για να μην ξεραθούν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ.
1 1/2 κιλό γάλα
3 κούπες ζάχαρη
4 κ.σ. κακάο
Υλικά για τη κρέμα
1 Κάστερ πάουντερ1 1/2 κιλό γάλα
3 κούπες ζάχαρη
4 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα με τη ζάχαρη, από το γάλα κρατάμε λίγο για να ανακατέψουμε το Κάστερ πάουντερ με το κακάο.Μόλις το γάλα αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το Κάστερ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα να πήξει.
Συναρμολόγηση
Βάζουμε ένα φύλλο κάτω, κρέμα σοκολάτας και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος.Πάνω από το γλυκό στρώνουμε πάλι κρέμα σοκολάτας και στολίζουμε με ινδοκάρυδο.
Ινδοκάρυδο για το στόλισμα !
Ινδοκάρυδο για το στόλισμα !
Δημιουργός συνταγής: Theodwra Kermeniwth