Μοσχαράκι γιουβέτσι


ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

Γιουβέτσι πεθυμήσαμε σήμερα και επειδή χατίρια δε χαλάμε έτοιμο με μοσχαράκι που λιώνει πραγματικά.
Πάντα παίρνω χτένι και δεν το αλλάζω... γίνεται λουκούμι κ είναι πολύ μαλακό

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξαφρίζω το κρέας και αφού το σιγοβράσω και είναι μισοβρασμένο στραγγίζω και κρατάω το ζουμί.
Σοτάρω το κρέας με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί.
Ρίχνω 3 ντομάτες τριμμένες στο μούλτι, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα και από το ζουμί που έχω κρατήσει και σιγοβράζω μέχρι να βράσει το κρέας σχεδόν.
Βράζω το κριθαράκι για 3 - 4 λεπτά και μετά κρέας και κριθαράκι τα ενώνω σε ένα ταψί και ψήνω για λίγο όσο να ενωθούν οι γεύσεις.


Credits:
Σούλα Λεβέντη