Βάζουμε σε λεκανίτσα το λάδι και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα.
Ρίχνουμε το χυμό, το ξύσμα και το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε πρώτα 2 ποτήρια αλεύρι και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
Ρίχνουμε σιγά - σιγά αλεύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.
Θέλουμε αφράτη, λεία ζύμη!
Φτιάχνουμε τη ζύμη κορδόνια λεπτά, ίσα το καθένα.
Δίνουμε ότι σχέδιο θέλουμε στα κουλουράκια.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμενο φούρνο με αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά εάν τα θέλουμε μαλακά και για 20 λεπτά αν τα προτιμάμε τραγανά.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!