
Υλικά
500 γρ. φυτική σαντιγί (πράσινη συσκευασία, έξω έχει ένα παγωτό χωνάκι)
800 γρ. ζαχαρούχο γάλα
820 γρ. εβαπορέ γάλα
3 βανίλιες
κεράσια ψιλοκομμένα
σιρόπι κεράσι
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο σε δόσεις και χτυπάμε.
800 γρ. ζαχαρούχο γάλα
820 γρ. εβαπορέ γάλα
3 βανίλιες
κεράσια ψιλοκομμένα
σιρόπι κεράσι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη σαντιγί να αφρατέψει, να στέκεται.Ρίχνουμε το ζαχαρούχο σε δόσεις και χτυπάμε.
Τέλος προσθέτουμε το εβαπορέ και χτυπάμε στο χαμηλό. Προσοχή πιτσιλάει!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
Ρίχνουμε και της βανίλιες και τα ψιλοκομμένα κεράσια.
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Στη συνέχεια το βγάζουμε, το ξαναχτυπάμε να αφρατέψει και ξανά στην κατάψυξη για όλη τη νύχτα!!!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou