Τυροπιτάκια κουρού

Υπέροχα κουρού!
Αφράτα και πολύ νόστιμα!

Υλικά

  • 1 πακέτο κόκκινη φαρίνα ,
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 Βιτάμ
  • Με τα υλικά αυτά φτιάχνουμε τη ζύμη

Ετοιμάζουμε και τη γέμιση με:

  • 250 γρ. φέτα
  • 2 αυγά
  • λίγο αλάτι
  • πιπέρι
(Η γέμιση γίνεται και με άλλες παραλλαγές)
  • 1 αυγό για επάλειψη πριν τα φουρνίσουμε.

Εκτέλεση

Τα κλείνουμε πιέζοντας ελαφρά με το πιρούνι για να μη χυθεί η γέμιση.
Ψήνουμε για 20 λεπτά, στους 170 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν.


Δημιουργός συνταγής: Αναστασία Πετροπούλου