Πανεύκολο και πεντανόστιμο πέστο βασιλικού



ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


Με λίγα υλικά, κλασικά και αγνά και μόνο σε 10 λεπτά!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εγώ βάζω σε κάθε 100 γρ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ:
1 - 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 
1/2 ποτήρι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 
3 κ.σ. ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ, ότι βάζετε στα μακαρόνια, 
50 γρ. ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, 
ελάχιστο ΑΛΑΤΙ.
Τα χτυπάω όλα μαζί στο μούλτι και είναι έτοιμο το πέστο μου να το χρησιμοποιήσω για τα μακαρόνια και τα ψάρια.
Τα βάζα τα βάζω και στην κατάψυξη για το χειμώνα.


Δημιουργός συνταγής: Tatjana Mico