Πανεύκολο και πεντανόστιμο πέστο βασιλικού



Μια συνταγή της κυρίας Tatjana Mico για ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πανεύκολο και πεντανόστιμο πέστο βασιλικού

Με λίγα υλικά, κλασικά και αγνά και μόνο σε 10 λεπτά!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εγώ βάζω σε κάθε 100 γρ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ:
1 - 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, 
1/2 ποτήρι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 
3 κ.σ. ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ, ότι βάζετε στα μακαρόνια, 
50 γρ. ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, 
ελάχιστο ΑΛΑΤΙ.
Τα χτυπάω όλα μαζί στο μούλτι και είναι έτοιμο το πέστο μου να το χρησιμοποιήσω για τα μακαρόνια και τα ψάρια.
Τα βάζα τα βάζω και στην κατάψυξη για το χειμώνα.