Τριφτή Μηλόπιτα



ΤΡΙΦΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Για τη ζύμη:
250 γρ Βιτάμ σοφτ
1 φλ ζάχαρη,
2 αυγά
2 βανίλιες,
3 φλ. αλεύρι,
2 κ.σ. κονιάκ ,
1 μπέικιν

Για τη γέμιση:
5 μήλα καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη,
1 φλ. ζάχαρη,
1 κ.γ. κανέλα,
2 κ.σ. λεμόνι,
μια πρέζα γαρύφαλλο.

Όλα αυτά τα κάνουμε ένα μείγμα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί.
Απλώνουμε τη μισή ζύμη, βάζουμε τη γέμιση και από πάνω τρίβουμε με το χέρι την υπόλοιπη. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου!


Credits
Σοφία Θεοδωρίδου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τριφτή Μηλόπιτα