Τσιγαρίζουμε λίγο το μπέικον και τη γαλοπούλα με το λάδι.
Σβήνουμε με 1 σφηνάκι κρασί και προσθέτουμε τον κύβο
Ρίχνουμε τα δύο ποτήρια γάλα και στο ένα που μας έμεινε διαλύουμε το κορν φλάουρ.
Το ρίχνουμε και ανακατεύουμε να πήξει.
Αν θέλουμε ρίχνουμε 1 φλυτζάνι τριμμένα κίτρινα τυριά, φτιάχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε ή πάνω στα βρασμένα μακαρόνια η τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Μπορείτε να το κάνετε και με μια μικρή κρέμα γάλακτος και τα δύο ποτήρια γάλα και 2 κ.σ. κορν φλάουρ και στο τσιγάρισμα να προσθέσετε πιπεριές και μανιτάρια.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!