Ατομικά πιτσάκια και πεϊνιρλί



ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΪΝΙΡΛΙ

Πεντανόστιμα!!

Υλικά
500 γρ. αλεύρι τύπου 00
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
1 φακελάκι ξηρή μαγιά και λίγο λιγότερο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. νερό

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 60 λεπτά.
Κατόπιν αφού ξεφουσκώσουμε τη ζύμη ανοίγουμε ένα φύλλο όσο είναι το ταψί μας, το οποίο το λαδώνουμε και βάζουμε το φύλλο από πάνω, και τοποθετούμε υλικά της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 210 βαθμούς για 25 λεπτά με 30 αναλόγως από το φούρνο.

Στη σάλτσα έβαλα:
πελτέ ντομάτας με λίγο νεράκι
τριμμένο σκόρδο
ρίγανη
και ψιλοκομμένο μαϊντανό

Και από πάνω έβαλα
τριμμένη γκούντα
και γαλοπούλα

Με την ίδια ζύμη έκανα και λίγα πεϊνιρλί για την μικρούλα μου.
Με λίγη από την σάλτσα, τριμμένο κασέρι γκούντα και λίγο γαλοπούλα.


Credits:
Αννα Κασσανδρεια
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Ατομικά πιτσάκια και πεϊνιρλί