ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Γίνονται τραγανές σαν τηγανιτές με όμορφο χρώμα και πεντανόστιμες!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζω τις ΠΑΤΑΤΕΣ, τις κόβω σε μεγάλα κομμάτια και τις πλένω καλά.
- Σε μια κατσαρόλα προσθέτω ΝΕΡΟ, τις ΠΑΤΑΤΕΣ και το ΧΥΜΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ και βράζω για 5 λεπτάκια.
- Τις στραγγίζω καλά.
- Τις ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ, βάζω ΛΑΔΑΚΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΣΚΟΡΔΟ, ΠΑΠΡΙΚΑ και μισή κούπα ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.
- Τις βάζω σε λαδόκολλα σε ταψάκι και ψήνω για περίπου για μισή ώρα ώσπου να πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα.
