Υλικά για τα Brownies
94 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
180 γραμμάρια ζάχαρη
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
113 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Ξύσμα από μισό λεμόνι
180 γραμμάρια ζάχαρη
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
113 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Ξύσμα από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με το χυμό και το ξύσμα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μείγμα με το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε ταψί 20×20 στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αφού κρυώσει τελείως περιχύνουμε με το γλάσο, το αφήνουμε λίγο να σταθεροποιηθεί και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Υλικά για το γλάσο
80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Λίγο ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Λίγο ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou, συνταγή The Taylor House