Brownies λεμονιού



BROWNIES ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ BROWNIES
94 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
180 γραμμάρια ζάχαρη
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
113 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Ξύσμα από μισό λεμόνι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. 
Σε άλλο μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με το χυμό και το ξύσμα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μείγμα με το αλεύρι. 
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε ταψί 20×20 στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. 
Αφού κρυώσει τελείως περιχύνουμε με το γλάσο, το αφήνουμε λίγο να σταθεροποιηθεί και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΣΟ
80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Λίγο ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.



Credits: 
The Taylor House (συνταγή)
Eleni Petrakopoulou (εκτέλεση)
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Brownies λεμονιού