Σούπα Βραστό μοσχάρι



ΣΟΥΠΑ ΒΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ

Υλικά
800 γρ. μοσχάρι σε κομμάτια
1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 καρότα
4 πατάτες
σέλινο
αλάτι

Για το αυγολέμονο
1 αυγό 
ο χυμός ενός λεμονιού

Εκτέλεση
Έβαλα το κρέας στην κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσει και ξαφρίζοντας πολύ καλά.
Αφού έβρασε, σε άλλη κατσαρόλα σοτάρισα στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι.
Πρόσθεσα κομμένα σε μικρά κομμάτια τις πατάτες, τα καρότα και το σέλινο ψιλοκομμένο.
Τέλος πρόσθεσα το αλεύρι, ανακάτεψα πολύ καλά και έριξα το ζωμό από το κρέας να βράσουν.
Το κρέας και το αλάτι τα πρόσθεσα δέκα λεπτά πριν βράσουν τα υλικά.
Με το που τράβηξα την κατσαρόλα από το μάτι πρόσθεσα το αυγολέμονο.


Credits:
Κατερινα Μαδικα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Σούπα Βραστό μοσχάρι