Κατσικάκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα



ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ


Κατσικάκι σκέτη γλύκα με πατατούλες, φετούλα απαραίτητη και μπόλικο ψωμί για βούτες στη σάλτσα.
Και φυσικά καλό κρασάκι!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω το ΚΡΕΑΣ καλά με ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο.
Σβήνω με ένα ποτηράκι ΚΡΑΣΙ, ρίχνω ΝΤΟΜΑΤΕΣ περασμένες από το μούλτι, λίγο ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΚΑΝΕΛΑ, ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και λίγο ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.
Σιγοβράζω και αν χρειαστεί προσθέτω ΝΕΡΑΚΙ.
Ρίχνω και μερικά ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ και αφήνω να δέσει η σάλτσα του.


Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!