Υλικά
- 1 φύλλο κρούστας
- 300 γραμ. ανθότυρο
- 300 γραμ. φέτα
- 300 γραμ. τυριά κίτρινα
- 5 αυγά
- 1 γάλα
- πιπέρι
- δυόσμο ξερό
- λάδι
- σουσάμι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τρίβουμε όλα τα τυριά και τα ανακατεύουμε.
- Βάζουμε πιπέρι και το δυόσμο αν θέλουμε.
- Σε ένα ταψί όσο είναι το φύλλο μας ανοιχτό, στρώνουμε τα 3 πρώτα φύλλα λαδωμένα, από κει και πάνω σε κάθε φύλλο σκορπάμε γέμιση. Φύλλο - γέμιση, φύλλο - γέμιση μέχρι πάνω.
- Ρίχνουμε και λίγο λάδι που και που και κλείνουμε με 2 φύλλα πάνω - πάνω.
- Χαράζουμε τα φύλλα σε κομμάτια
- Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στα φύλλα.
- Περιμένουμε λίγο να τραβήξουν τα υγρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου