Πτι φουρ με Μερέντα



ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ

Λαχταριστά και αγαπημένα!!
Εγώ έκανα 2 δόσεις.

Υλικά
1 Βιτάμ 250 γρ. (ή βούτυρο φρέσκο)
1 φαρίνα 500 γρ.
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
2 κρόκους
1 βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
λίγο μπέικιν πάουντερ

Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Μετά ρίχνουμε τη βανίλια, το ξύσμα, τα αυγά και τέλος την φαρίνα με το μπέικιν πάουντερ.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε για 10 λεπτά, στους 160 βαθμούς.
Όταν κρυώσουν βάζουμε τη μερέντα.



Credits:
Katerina Kostanasiou-Tatsi
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Πτι φουρ με Μερέντα