Αφράτη κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας



ΑΦΡΑΤΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

Δε φαντάζεστε τι γλύκα είναι, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
2 κολοκυθάκια λίγο μεγαλύτερα από μέτρια κομμένα σε μικρά κυβάκια,
1 καρότο τριμμένο στον ψιλό τρίφτη
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1 αυγό
2 κ.σ. σιμιγδάλι
2 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. στραγγιστο γιαούρτι
1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη φέτα
1/2 φλιτζάνι τριμμένο κασέρι (μοτσαρέλα)
1 κουταλάκι αλάτι αν ή φέτα δεν είναι πολύ αλμυρή
3 κ.σ. λάδι
Από μια - δυο πρέζες μαύρο πιπέρι και δυόσμο (αν έχετε φρέσκο καλύτερα)
Για το τέλος πριν την ψήσουμε θα χρειαστούμε  2 αυγά και 1 φλιτζάνι ανθρακούχο νερό

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σε λαδωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα λίγο λαδωμένα μεταξύ τους, ρίχνουμε τη μισή γέμιση, ένα φύλλο και την υπόλοιπη γέμιση και στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα πάλι λίγο λαδωμένα μεταξύ τους.
Κόβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε με τα δύο αυγά χτυπημένα και ανακατεμένα με το ανθρακούχο νερό.
Πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για μία ώρα.




Credits:
Lilqna Petrova
Μπαχάρι και κανέλα.
Αφράτη κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας