ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ
Κάτι απλό, γρήγορο και νόστιμο!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Γέμισα τις ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ με ΚΑΣΕΡΙ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΦΕΤΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ σε καρέ, ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ και ΣΑΛΑΜΙ ΛΕΥΚΑΔΟΣ σε καρέ.
- Δίπλωσα όμορφα στα τέσσερα και έβαλα τα διπλώματα από την κάτω μεριά πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.
- Πέρασα την πάνω πλευρά με χτυπημένο ΑΥΓΟ με πινέλο και έριξα ΣΟΥΣΑΜΙ.
- Έψησα στους 200 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Παναγιώτης Κυριακούλιας, συνταγή Μένια Στεφοπούλου
