Τορτίγιες γεμιστές με τυριά, αλλαντικά και πιπεριά



ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ

Κάτι απλό, γρήγορο και νόστιμο!

Γέμισα τις ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ με ΚΑΣΕΡΙ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΦΕΤΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ σε καρέ, ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ και ΣΑΛΑΜΙ ΛΕΥΚΑΔΟΣ σε καρέ.
Δίπλωσα όμορφα στα τέσσερα και έβαλα τα διπλώματα από την κάτω μεριά πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στη λαμαρίνα του φούρνου.
Πέρασα την πάνω πλευρά με χτυπημένο ΑΥΓΟ με πινέλο και έριξα ΣΟΥΣΑΜΙ.
Έψησα στους 200 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.


Credits:
Μένια Στεφοπούλου (συνταγή)
Παναγιώτης Κυριακούλιας (εκτέλεση)
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Τορτίγιες γεμιστές με τυριά, αλλαντικά και πιπεριά