Όσες φορές και να το φτιάξω τα παιδιά τρελένονται
170 γρ. ζάχαρη μαύρη
3 αυγά
270 γρ. φαρίνα
1 1/2 κουταλακι γλυκού κανέλα
μήλα 2 - 3
Επάλειψη μαρμελάδα
Προσθέτω ένα - ένα τα αυγά, τη φαρίνα και την κανέλα.
Στρώνω λαδοκολλα σε αποσπώμενη φόρμα και ρίχνω το μίγμα.
Προσθέτω και τα μήλα απαλα πανω στη ζύμη.
Ψήνω στους 170 βαθμούς κι όταν είναι έτοιμο αλείφω όσο είναι ζεστό τη μαρμελάδα.

Υλικά
170 γρ. βούτυρο αγελάδος170 γρ. ζάχαρη μαύρη
3 αυγά
270 γρ. φαρίνα
1 1/2 κουταλακι γλυκού κανέλα
μήλα 2 - 3
Επάλειψη μαρμελάδα
Εκτέλεση
Χτυπάω στο μίξερ βούτυρο με ζάχαρη να ασπρίσει.Προσθέτω ένα - ένα τα αυγά, τη φαρίνα και την κανέλα.
Στρώνω λαδοκολλα σε αποσπώμενη φόρμα και ρίχνω το μίγμα.
Προσθέτω και τα μήλα απαλα πανω στη ζύμη.
Ψήνω στους 170 βαθμούς κι όταν είναι έτοιμο αλείφω όσο είναι ζεστό τη μαρμελάδα.
Δημιουργός συνταγής: Ειρήνη Σταματέλλη, συνταγη mamatsita