Πανεύκολο, νόστιμο, αγαπημένο φαγητό
500 γρ. ρύζι
2 λεμόνια
2 πορτοκάλια
μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι
μοσχοκάρυδο
1 ποτήρι λάδι
750 ml νερό
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Προσθέτουμε το ρύζι και 2 - 3 κούπες νερό (να το σκεπάζει) και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 - 30 λεπτά.
Αν χρειαστεί λίγο νερό προσθέτουμε.
Αφού ετοιμαστεί το φαγητό, κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε για 15 - 30 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Nadia Kotsira
Υλικά
1 κοτόπουλο500 γρ. ρύζι
2 λεμόνια
2 πορτοκάλια
μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι
μοσχοκάρυδο
1 ποτήρι λάδι
750 ml νερό
Εκτέλεση
Στο ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά και το λάδι μέχρι να γίνουν κρέμα και αλείφουμε το κοτόπουλο.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Προσθέτουμε το ρύζι και 2 - 3 κούπες νερό (να το σκεπάζει) και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 - 30 λεπτά.
Αν χρειαστεί λίγο νερό προσθέτουμε.
Αφού ετοιμαστεί το φαγητό, κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε για 15 - 30 λεπτά.