Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά σε μπολ, ζυμώνουμε και πλάθουμε κεφτεδακια.
Περνάμε από αλεύρι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια.
Βάζουμε τα υλικά της σάλτσας και βράζουμε.
Μόλις γίνει προσθέτουμε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια και 5 κουταλιές από το λάδι που τα τηγανίσαμε στη σάλτσα, βράζουμε για 5 λεπτά και κλείνουμε το μάτι.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!