Το άνοιγμα του φύλλου γίνεται μόνο με χάιδεμα!
Υλικά
- 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 10 γρ. αλάτι
- 320 γρ. νερό
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 10 γρ. ξύδι
- ελαιόλαδο για να καλύψουμε τα ζυμαράκια
Γέμιση
- 600 γρ. τυριά που λιώνουν
- 300 γρ. μπέικον
- 200 γρ. ζαμπόν
- 200 γρ. φέτα
- ή ό,τι άλλη γέμιση θέλετε και σε όση ποσότητα θέλετε
Ταψί 30αρι
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις