Αφράτα και νόστιμα κουλουράκια πορτοκαλιού



ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Υλικά
2 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αυγά
250 γραμ. βούτυρο
1/2 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού
1 κιλό αλεύρι
4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1/2 κ.γ. σόδα
1/2 κ.γ. αλάτι.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Μετά βάζουμε τα αυγά, τη σόδα λιωμένη στο χυμό και τα υπόλοιπα υλικά, με το αλεύρι στο τέλος. Μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω αλεύρι.
Από πάνω αλείφουμε με αυγό.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.


Credits
Σοφία Θεοδωρίδου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Αφράτα και νόστιμα κουλουράκια πορτοκαλιού