Αλμυρά βραχάκια με κατσικίσια φέτα και κεφαλογραβιέρα

Αλμυρά βραχάκια με τυριά
Λαχταριστά και πολύ αφράτα!!

Υλικά

  • 300 γρ. φέτα κατσικίσια
  • 150 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 2 αυγά
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 3/4 κεσεδάκι ηλιελαιο
  • πιπέρι
  • 400 γρ. φαρίνα

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα μαζί, αλείφουμε με ΑΥΓΟ και πασπαλίζουμε με ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ και ΣΟΥΣΑΜΙ.
  2. Ψήσιμο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Sarelli Pinelopi