Χοιρινή τηγανιά



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βάζω ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και το ΚΡΕΑΣ (εγώ πήρα ΣΠΑΛΑ) σε ωμό λάδι και δυνατή φωτιά.
Μόλις σοταριστεί το κρέας και από τις 2 πλευρές κλείνω το καπάκι και το αφήνω να σιγοψηθεί με τα υγρά του κρέατος χωρίς να προσθέσω σταγόνα νερό, για 30' ενώ χαμηλώνω την εστία, μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Βάζω ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, ΡΙΓΑΝΗ και σβήνω με ΛΕΜΟΝΙ.


Credits
Lena Totsika
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χοιρινή τηγανιά