Μοσχαράκι λεμονάτο



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

Λουκουμάκι!!!
Μόνο που το κοιτάς λιώνει!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΤΕΝΙ το σοτάρω καλά και σβήνω με ΟΥΙΣΚΙ.
Μόλις εξατμιστεί ρίχνω ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ και σιγοβράζω.
Λίγο προτού είναι έτοιμο ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ και ενός ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ και αφήνω να μείνει με το ΛΑΔΑΚΙ του.
Επίσης αν έχουμε βάζουμε και ΚΑΡΟΤΑΚΙ.
Σερβίρω με πατάτες τηγανητές και σπέσιαλ σαλάτα!!


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Μοσχαράκι λεμονάτο