Καλαμαράκια στη λαδόκολλα


ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ


Ένας πολύ νόστιμος μεζές!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η συνταγή απλή!
Καθαρίζουμε τα ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Τους ρίχνουμε λίγο ΛΑΔΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και λίγη ΡΙΓΑΝΗ.
Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε μία λαδόκολλα και ύστερα σε αλουμινοχαρτο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και κάτι!
Ύστερα αφού ψηθούν προσθέτουμε λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ επιπλέον, λίγη ΡΙΓΑΝΗ και ΛΕΜΟΝΙ!



Credits:

Dina Doriza
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Καλαμαράκια στη λαδόκολλα