Κρεμμυδοκεφτέδες νηστίσιμοι



ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ

Υλικά
1 κούπα κίτρινο αλεύρι για πίτες
1 κουταλιά κύμινο
1 κουταλιά κουρκουμά
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. ζάχαρη
3 - 4 μεγάλα κρεμμύδια
Νεράκι όσο πάρει, τόσο όσο να γίνει ένας ωραίος χυλός, όχι πηχτός αλλά όχι και πολύ αραιός
λάδι για το τηγάνισμα.

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε τα μυρωδικά και όλα τα παραπάνω υλικά και φτιάχνουμε το χυλό.
Στη συνέχεια κόβουμε τα κρεμμύδια με το χέρι σε τετραγωνάκια και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε κουταλιές και τηγανίζουμε σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο.
Τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι.


Credits:
Gogo Samiou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κρεμμυδοκεφτέδες νηστίσιμοι