Συκωτάκια κότας με ρύζι, μανιτάρια και πιπεριές στην κατσαρόλα


ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνω ΛΑΔΙ και τσιγαρίζω 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
Στη συνέχεια ρίχνω 1 ΚΟΚΚΙΝΗ και 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ κομμένες σε ροδέλες να μαραθούν λίγο.
Μετά ρίχνω περίπου 1 κούπα του τσαγιού ΡΥΖΙ, ανακατεύω και ρίχνω τα ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ αφού πρώτα τα έχω ζεματίσει σε μία άλλη κατσαρόλα για να μη γίνει πολύ σκούρο το χρώμα του φαγητού.
Προσθέτω ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΜΑΪΝΤΑΝΟ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (μπορούμε να βάλουμε ό,τι μανιτάρια θέλουμε) και μαγειρεύω μέχρι να βράσει το ρύζι.
Στο τέλος αν θέλω βάζω ΛΕΜΟΝΑΚΙ.


Credits:
αναστ γεώ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Συκωτάκια κότας με ρύζι, μανιτάρια και πιπεριές στην κατσαρόλα