Καλαμαράκια τηγανητά γεμιστά με φρέσκα μυρωδικά, φέτα και λιαστές ντομάτες



ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε ελαφρώς τα ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ για 2 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
Κάνουμε τη γέμιση με τα ΠΛΟΚΑΜΙΑ τους και τα ΠΤΕΡΥΓΙΑ τους προσθέτοντας ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ, ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΜΠΟΥΚΟΒΟ προαιρετικά.
Γεμίζουμε και βάζουμε οδοντογλυφίδα για να μην έχουμε διαρροή.
Τα περνάμε πρώτα σε χτυπημένο ΑΥΓΟ και έπειτα πανάρουμε σε ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ με γλυκιά ΠΑΠΡΙΚΑ.
Τηγανίζουμε σε καυτό ΛΑΔΙ.


Credits:

Stavros Tsalampounis
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Καλαμαράκια τηγανητά γεμιστά με φρέσκα μυρωδικά, φέτα και λιαστές ντομάτες