
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ
Υλικά
1 τσουρέκι δικό σας ή του εμπορίου1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και λίγο παραπάνω
σταγόνες λεμονιού
3 κ.σ. Μερέντα
Εκτέλεση
- Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά.
- Κόβουμε το τσουρέκι στη μέση και σιροπιάζουμε το μισό τσουρέκι με το μισό σιρόπι.
- Απλώνουμε τη Μερέντα, κλείνουμε με το άλλο μισό τσουρέκι και σιροπιάζουμε με το υπόλοιπο σιρόπι.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο και απολαμβάνουμε!!!
- Κλείνουμε σε κουτί για να μην χάνονται οι μυρωδιές του και να παραμένει μαλακό και αφράτο!
- ΚΡΥΟ τσουρέκι και ΚΑΥΤΟ σιρόπι!
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou