Τσουρέκι σιροπιασμένο γεμιστό με μερέντα



ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά
1 τσουρέκι δικό σας ή του εμπορίου
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και λίγο παραπάνω
σταγόνες λεμονιού
3 κ.σ. Μερέντα

Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά.
Κόβουμε το τσουρέκι στη μέση και σιροπιάζουμε το μισό τσουρέκι με το μισό σιρόπι.
Απλώνουμε τη Μερέντα, κλείνουμε με το άλλο μισό τσουρέκι και σιροπιάζουμε με το υπόλοιπο σιρόπι.
Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο και απολαμβάνουμε!!!
Κλείνουμε σε κουτί για να μην χάνονται οι μυρωδιές του και να παραμένει μαλακό και αφράτο!
ΚΡΥΟ τσουρέκι και ΚΑΥΤΟ σιρόπι!


Credits:
Gogo Samiou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ