Σπαγγέτι με σολομό και βότκα



ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ

Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
250 γρ. σολομός φιλέτο
300 γρ. κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι βότκα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Μια χούφτα τυρί τριμμένο (ότι έχω)
Αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο
 
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζω τα μακαρόνια μου. 
Σουρώνω και αφήνω στην άκρη.
Αφαιρώ την πέτσα από τον σολομό και τον κόβω σε κύβους.
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνω ελάχιστο ελαιόλαδο και τον σοτάρω για δύο λεπτά.
Ρίχνω το κρεμμύδι και μόλις πάρει λίγο χρώμα σβήνω με τη βότκα.
Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτω την κρέμα γάλακτος και το τυρί, μπόλικο πιπέρι, αλάτι και τον άνηθο.
Όταν πάρει βράση ρίχνω τα μακαρόνια και ανακατεύω λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Με προσοχή το ανακάτεμα να μην διαλυθεί ο σολομός!


Credits: