
ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΙΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Με λίγη προσπάθεια καταφέραμε και φτιάξαμε αυτά τα υπέροχα δίχρωμα μπισκότα. Δεν είναι δυσκολα είναι πανεύκολα και γίνονται με απλά υλικά!
Όσο για γεύση... μια δοκιμή θα σας πείσει!!
ΥΛΙΚΑ
1 βούτυρο Super Fresco 250 γρ
225 γρ ζάχαρη άχνη
1 αυγό
1 βανίλια
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας Κακάο
1 μπέικιν
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει περίπου για 10 λεπτά. Προσθέτουμε κατόπιν το αυγό, τη βανίλια και τέλος σιγά - σιγά το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.
Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη και την χωρίζουμε σε δύο μέρη.
ΥΛΙΚΑ
1 βούτυρο Super Fresco 250 γρ
225 γρ ζάχαρη άχνη
1 αυγό
1 βανίλια
500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας Κακάο
1 μπέικιν
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει περίπου για 10 λεπτά. Προσθέτουμε κατόπιν το αυγό, τη βανίλια και τέλος σιγά - σιγά το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.
Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη και την χωρίζουμε σε δύο μέρη.
Στο ένα προσθέτουμε το κακάο και την ανοίγουμε σε 2 φύλλα.
Επειδή είναι πολύ μαλακή η ζύμη για να μην κολλήσει την ανοίγουμε με την βοήθεια της λαδόκολλας.
Τοποθετούμε λαδόκολλα από κάτω από την ζύμη και από επάνω και με ένα χονδρό πλάστη ή με ένα μπουκάλι απλώνουμε το φύλλο.
Τοποθετούμε λαδόκολλα από κάτω από την ζύμη και από επάνω και με ένα χονδρό πλάστη ή με ένα μπουκάλι απλώνουμε το φύλλο.
Έτσι ακριβώς κάνουμε και με τη ζύμη κακάο.
Αφού ανοίξουμε και τα δύο παίρνουμε την σκούρα ζύμη με ένα φύλλο μεμβράνης και την απλώνουμε επάνω από την λευκή.
Τα διπλώνουμε σε ρολό, τυλιγμένα σε φύλλο μεμβράνης σφιχτά και τα αφήνουμε στο ψυγείο όλη την νύχτα.
Την άλλη μέρα τα κόβουμε σε φέτες ενός εκατοστού και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.