Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας



ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω το ΚΡΕΑΣ με ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ και ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ.
Τα βγάζω στην άκρη και στο ίδιο ΛΑΔΙ τσιγαρίζω ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ και ΣΚΟΡΔΟ.
Ξαναβάζω το ΚΡΕΑΣ.
Σβήνω με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμιστεί προσθέτω ΖΩΜΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ.
Όταν μαλακώσει αρκετά χαμηλωνω την φωτιά και προσθέτω ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, το ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ, λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ και 1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.