
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρω το ΚΡΕΑΣ με ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ και ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ.
- Τα βγάζω στην άκρη και στο ίδιο ΛΑΔΙ τσιγαρίζω ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ και ΣΚΟΡΔΟ.
- Ξαναβάζω το ΚΡΕΑΣ.
- Σβήνω με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμιστεί προσθέτω ΖΩΜΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ.
- Όταν μαλακώσει αρκετά χαμηλωνω την φωτιά και προσθέτω ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, το ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ, λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ και 1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
Δημιουργός συνταγής: Zoy Plarn