Ντοματοκεφτέδες



ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά:
1 κιλό ντομάτες, ψιλοκομμένες
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
210 γρ. τυρί φέτα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
200 γρ. ψιλό σιμιγδάλι
1 κ.σ. ρίγανη
θυμάρι φρέσκο
λεμονοθύμαρο φρέσκο
αλάτι 
πιπέρι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:
Ανακατεύω σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά, σκεπάζω και βάζω για 1 ώρα στο ψυγείο.
Ζεσταίνω το λάδι, πλάθω είτε σε μπαλάκια είτε σε κεφτεδάκια και τηγανίζω μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.


Credits:
Olga Sv
Ντοματοκεφτέδες