
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά το ΧΤΑΠΟΔΙ και το βάζουμε στο σκεύος που θα το ψήσουμε.
Ρίχνουμε 2 κουταλιές ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, 4 κουταλιές ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ, 2 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ και ΡΙΓΑΝΗ.
Το σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Όταν ψηθεί το κόβουμε σε κομματάκια, χτυπάμε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΞΥΔΙ και ΡΙΓΑΝΗ και το ρίχνουμε πάνω σε αυτό.
Όταν ψηθεί το κόβουμε σε κομματάκια, χτυπάμε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΞΥΔΙ και ΡΙΓΑΝΗ και το ρίχνουμε πάνω σε αυτό.