
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Συνοδευτικό για το κρέας τα κεφτεδάκια ή σαν κυρίως πιάτο με τζατζίκι!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε για 10 λεπτά τις ΠΑΤΑΤΕΣ.
- Τις ρίχνουμε σε ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, τις αποφλοιώνουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες.
- Τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, προσθέτουμε ΑΛΑΤΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ και ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.