Πατάτες με καπνιστή πάπρικα και καλαμποκάλευρο στο φούρνο

Πατάτες φούρνου με καπνιστή πάπρικα και καλαμποκάλευρο

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


Συνοδευτικό για το κρέας τα κεφτεδάκια ή σαν κυρίως πιάτο με τζατζίκι!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε για 10 λεπτά τις ΠΑΤΑΤΕΣ.
  2. Τις ρίχνουμε σε ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, τις αποφλοιώνουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες.
  3. Τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, προσθέτουμε ΑΛΑΤΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ και ανακατεύουμε.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.

Πατάτες φούρνου με καπνιστή πάπρικα και καλαμποκάλευροΠατάτες φούρνου με καπνιστή πάπρικα και καλαμποκάλευρο

ΠΗΓΗ: Stavros Tsalampounis, ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget