Σπιτικά σοκολατάκια Ferrero


ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ FERRERO 

ΥΛΙΚΑ
150 γρ. σοκοφρέτες
300 γρ. Μερέντα
250 γρ. φουντούκια ψημένα

Για την επικάλυψη
300 γρ κουβερτούρα
50 γρ φουντούκια ψημένα
1 κ.γ. καλαμποκέλαιο

Σ'ενα μπολ βάζω τις γκοφρέτες σπασμένες, τα φουντούκια χτυπημένα στο μούλτι χοντροκομμένα και τη Μερέντα.
Τα πλάθω και τα βάζω στο ψυγείο για 30' ή στη κατάψυξη για 10'.
Στη συνέχεια τα κάνω μπαλάκια των 22 γρ και τα βάζω σε δίσκο με λαδόκολλα από κάτω για άλλα 30'.
Λιώνω την κουβερτούρα σπασμένη στο φούρνο μικροκυμάτων, στους 800 για 2'.
Το ανακατεύω, προσθέτω 1 κ.σ. καλαμποκέλαιο, βάζω τα 50 γρ. καλά χτυπημένα στο μπλέντερ φουντούκια και στη συνέχεια βάζω ένα - ένα τα Ferrero μέσα.
Τα ανακατεύω και τα τοποθετώ με 2 πιρουνάκια επάνω σε λαδόκολλα.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής👇
https://fb.watch/bPbHDsZWCl


Credits:
Αναστασια Βλαχου