Πιτσάκια - ρολάκια σφολιάτας

Ρολάκια - πιτσάκια με σφολιάτα, τυρί και αλλαντικά

ΠΙΤΣΑΚΙΑ - ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ


Πιτσάκια σαν του φούρνου και ακόμα καλύτερα σε λίγα λεπτά!!
Αφράτα και νοστιμότατα χωρίς κόπο!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε 1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ και το αφήνουμε να ξεπαγώσει καλά.
Στρώνουμε ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ή ΚΕΤΣΑΠ, ΡΙΓΑΝΗ, ΓΚΟΥΝΤΑ και ό,τι άλλο μας αρέσει.
Έβαλα ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, λίγο ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ.
Το ρολάρουμε και κόβουμε σε φέτες περίπου 2εκ. η κάθε μία.
Βγαίνουν 16 κομμάτια.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 15 με 20 λεπτά.

Credits: Μαίρη Ηλιοπούλου