Μυρωδάτα κουλουράκια πορτοκαλιού με καρύδια και τρούφα



ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ

Μια συνταγή εύκολη με υλικά απλά που όλοι έχουμε στη κουζίνα μας.!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια λεκανίτσα:
3 αυγά
3 βανίλιες
λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
1 κούπα ζάχαρη (ή και λιγότερη)
Χτυπάμε με το σύρμα για λίγο και προσθέτουμε:
Το χυμό 2 πορτοκαλιών όπου έχουμε διαλύσει 1 κουταλάκι σόδα
3 κουταλιές γιαούρτι
1 κούπα σπορέλαιο ( ή μισό μισό με βούτυρο της αρεσκείας μας λιωμένο)
3 κουταλιές καρύδια τριμμένα
2 κουταλιές τρούφα
1 μπέικιν
1 κούπα τσαγιού κορν φλάουρ
1 κουταλιά κανέλα
Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι μπλε Αλατίνη περίπου 700 γρ.
Ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη που κολλάει στο χέρι.
Αφήνουμε μισή ώρα.
Πλάθουμε μπαλάκια και ψήνουμε με αντικολλητικό χαρτί στους 200 βαθμούς περίπου, για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.


Credits:
Ρουλα Λυρου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ