1 ποτήρι χοντροκομμένα αμύγδαλα, όπως θέλουμε... εγώ τα έτριψα λίγο παραπάνω
λίγη κανέλα
λίγο γαρύφαλλο
1 κιλό περίπου αλεύρι, εμένα μου πήρε 1 κιλό και 100 γραμμάρια ακόμα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε μακρόστενα ψωμάκια, τα χαράζουμε, αν θέλουμε βάζουμε σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα βγάζουμε και μόλις κρυώσουν λίγο τα κόβουμε με μαχαιράκι σε χοντρές φέτες και τα ξαναψήνουμε για όσο θέλουμε. Εγώ δεν τα θέλω πολύ σκληρά,
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!