Μελιτζάνες ιμάμ



ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΙΜΑΜ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ μέσα σε μία λεκανίτσα με ΝΕΡΟ και ΛΕΜΟΝΙ.
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ και ρίχνω ΛΑΔΑΚΙ.
Τις τοποθετώ στον φούρνο πάνω σε λαδόκολλα.
Στη συνέχεια κόβω 3 - 4 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, 3 - 4 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ και 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ και τα βάζω σε κατσαρόλα για να σοταριστούν.
Έχω κόψει και ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε κύβους και αφού γίνουν τα υπόλοιπα τις βάζω και αυτές, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ, ρίχνω ΞΥΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ και λίγη ΡΙΓΑΝΗ.
Μόλις γίνουν οι ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ρίχνω κουταλιά - κουταλιά τη ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ.
Αφήνω στον φούρνο και στο τέλος ρίχνω από πάνω ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ και σερβίρω με ΜΑΪΝΤΑΝΟ.


Credits:
Αγγελική Σκόνη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ