Σπανακοκρεμμυδοτηγανίτες



ΣΠΑΝΑΚΟΚΡΕΜΜΥΔΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 - 7 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ, 1 ματσάκι ΤΡΥΦΕΡΟ ΣΠΑΝΑΚΙ, λίγο ΔΥΟΣΜΟ.
Aφού τα πλύνουμε πολύ καλά τα ψιλοκόβουμε, ρίχνουμε λίγο ΑΛΑΤΙ και τα πιέζουμε με τα χέρια μας. τα αφήνουμε για δέκα λεπτά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε 3 ΑΥΓΑ, τρίβουμε με τα χέρια 100 γρ. ΦΕΤΑ, λίγο ΠΙΠΕΡΙ, 1/2 κουταλιά του γλυκού ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
Τα ανακατεύουμε καλά και μετά ρίχνουμε τα ΛΑΧΑΝΙΚΑ μας που έχουμε στύψει με τα χέρια να φύγουν τα παραπανήσια υγρά και προσθέτουμε περίπου ένα ποτήρι ΝΕΡΟ.
Μετά ρίχνουμε το ΑΛΕΥΡΙ μέχρι να γίνει ένας χυλός και να στέκεται στο κουτάλι.
Βάζουμε στο τηγάνι ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ να κάψει, ρίχνουμε με το κουτάλι της σούπας τις τηγανιτές μας και τις αφήνουμε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.


Credits:
Μένια Στεφοπούλου