Η διαχρονική Τούρτα Σεράνο

Τούρτα Σεράνο

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΡΑΝΟ


Διαχρονική, Κλασική και πάντα επίκαιρη η ωραιότερη τούρτα της παλιάς αλλα και νέας εποχής που λάτρεψαν και λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!! 
Την Φτιάχνουμε παρέα βήμα - βήμα ώστε να την φτιάξετε και να απολαύσετε την πιο Ζουμερή, Ανάλαφρη και Σοκολατένια τούρτα που δημιουργήθηκε ποτέ!!!
Φτιάξτε την και Δοκιμάστε την Αυθεντική Τούρτα Σεράνο και όχι απομιμήσεις!!!!


Υλικά

Για το Παντεσπάνι
  • 5 Αυγά μεσαία
  • 125 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 125 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
  • 20 γρ Κακάο Σκόνη(κοσκινισμένο)
  • 1 βανίλια

Για το Σιρόπι
(βράζουμε για 2 λεπτά απο την στιγμή Βρασμού)
  • 250 γρ Νερό
  • 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική

Για την Ιταλική Μαρέγκα
  • 40 γρ Νερό
  • 180 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 100 γρ Ασπράδι Αυγού (4 Μεσαία)

Για την Κρέμα Σεράνο
  • 180 γρ Σοκολάτα Κουβερτούρα
  • 120 γρ κρέμα γάλακτος35% σε Υγρή μορφή
  • 600 γρ κρέμα γάλακτος 35 % χτυπημένη σε
  • Παχύρευστη μορφή
  • Την Ιταλική Μαρέγκα που φτιάξαμε

  • Κεράσια για Διακόσμηση.
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Τούρτα Σεράνο

ΠΗΓΗ: Bake It


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget