
Υλικά το ρόφημα σοκολάτας
2 φλυτζάνια φρέσκο γάλα100 γρ. κουβερτούρα
1- 2 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. ζάχαρη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε καλά το γάλα, κρατάμε λίγο για να διαλύσουμε το κορν φλάουρ.Προσθέτουμε στο ζεστό γάλα την κουβερτούρα( κομμένη σε μικρά κομμάτια)και ανακατεύουμε καλά να λιώσει.Μετά προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα με το κορν φλάουρ, μαζί με την ζάχαρη κ ανακατεύουμε μέχρι ν' αποκτήσει μια παχύρευστη μορφή.
Υλικά για τα μπισκοτάκια
1 και 1/2 πακέτο πτι - μπερ2 και 1/2 φακελάκια τρούφα
Για τη γέμιση
1 νεροπότηρο κρέμα γάλακτος1/2 φλιτζάνι άχνη
2 - 3 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση
Χτυπάμε κρέμα γάλακτος με άχνη και κακάο να γίνει σαντιγύ.Παίρνουμε δύο - δύο τα μπισκότα και τα ενώνουμε με την σαντιγύ.
Τα αλείφουμε με την κρέμα και απο τις δύο πλευρές έτσι ώστε να καλυφθούν και εξωτερικά.
Στη συνέχεια τα βουτάμε ένα - ένα μέσα σε μπολ με την τρούφα και τα βάζουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο.

Τα αλείφουμε με την κρέμα και απο τις δύο πλευρές έτσι ώστε να καλυφθούν και εξωτερικά.
Στη συνέχεια τα βουτάμε ένα - ένα μέσα σε μπολ με την τρούφα και τα βάζουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο.

Δημιουργός συνταγής: Λένα Χριστοπούλου