Ζέστη, βελούδινη σοκολάτα ρόφημα και γεμιστά μπισκότα πτι μπερ με τρούφα



ΖΕΣΤΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Για το ρόφημα σοκολάτας:
2 φλυτζάνια φρέσκο γάλα
100 γρ. κουβερτούρα
1- 2 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. ζάχαρη (προαιρετικά)

Ζεσταίνουμε καλά το γάλα, κρατάμε λίγο για να διαλύσουμε το κορν φλάουρ.
Προσθέτουμε στο ζεστό γάλα την κουβερτούρα( κομμένη σε μικρά κομμάτια)και ανακατεύουμε καλά να λιώσει.Μετά προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα με το κορν φλάουρ, μαζί με την ζάχαρη κ ανακατεύουμε μέχρι ν' αποκτήσει μια παχύρευστη μορφή.

Για τα μπισκοτάκια:
1 και 1/2 πακέτο πτι - μπερ
2 και 1/2 φακελάκια τρούφα

Για τη γέμιση
1 νεροπότηρο κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι άχνη
2 - 3 κ.σ. κακάο

Χτυπάμε κρέμα γάλακτος με άχνη και κακάο να γίνει σαντιγύ.
Παίρνουμε δύο - δύο τα μπισκότα και τα ενώνουμε με την σαντιγύ.
Τα αλείφουμε με την κρέμα και απο τις δύο πλευρές έτσι ώστε να καλυφθούν και εξωτερικά.
Στη συνέχεια τα βουτάμε ένα - ένα μέσα σε μπολ με την τρούφα και τα βάζουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο.


Credits:
Λένα Χριστοπούλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ