Αφράτο Ραβανί καρύδα

ΑΦΡΑΤΟ ΡΑΒΑΝΙ ΚΑΡΥΔΑ

Υλικά για το ραβανί:
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
450 γρ. ζάχαρη
6 αυγά μεσαία
200 ml γάλα χλιαρό
500 γρ. φαρίνα κόκκινη
150 γρ. ινδική καρύδα
3 βανιλίνες

Υλικά για το σιρόπι:
800 ml νερό
650 γρ. ζάχαρη
φλούδα ενός λεμονιού
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
(Σιροπιάζουμε το γλυκό μας καυτό με κρύο σιρόπι ή και αντίστροφα, κρύο γλυκό με καυτό σιρόπι)


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί