Ρόλο Μερέντας


ΡΟΛΟ ΜΕΡΕΝΤΑΣ

Υλικά
6 αυγά
250 γρ ζάχαρη άχνη
150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 βανίλια
Μερέντα
λίγα τριμμένα καρύδια για την γέμιση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ ώσπου να πάρει το μείγμα αρκετό όγκο.
Μετά ρίχνουμε το νερό και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί αφού πρώτα στρώσουμε λαδόκολλα 
Ψήνουμε για 8 με 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς.
Ξεφορμάρουμε πάνω στη λαδόκολλα, απλώνουμε την μερέντα και τυλίγουμε το γλυκό σε ρόλο.


Credits:
Katerina Kostanasiou-Tatsi
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ