Χοιρινό Κοντοσούβλι με ντομάτα, πιπεριά, γραβιέρα και πατάτες στη λαδόκολλα



ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600 γρ. κρέας χοιρινό λαιμό μαριναρισμένο σε λάδι, κρασί, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα καπνιστή, το περνάω σε σουβλάκι εναλλάξ με πιπεριά, ντομάτα και γραβιέρα.
Καθαρίζω και κόβω 6 πατάτες σκόρδο σε φετάκια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα καπνιστή, μουστάρδα, χυμό από ένα λεμόνι, λάδι ανακατεύω και μεταφέρω σε λαδόκολλα.
Διπλώνω, τυλίγω με αλουμινόχαρτο και ψήνω στους 200 βαθμούς για δύο ώρες περίπου.
Ανοίγω για δέκα λεπτά να πάρει χρώμα!


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ