Υλικά
- 2 μεγάλες πατάτες, βρασμένες
- 6 παξιμάδια
- 3/4 ποτηράκι του κρασιού λάδι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 κ.σ. από το νερό που έβρασαν οι πατάτες
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
- Βράζω τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 45 λεπτά.
- Μουλιάζω σε νερό τα παξιμάδια.
- Χτυπάω στο multi το λάδι, το σκόρδο, και το αλάτι.
- Στην συνέχεια ρίχνω τα μουλιασμένα παξιμάδια και συνεχίζω το χτύπημα.
- Μετά ρίχνω τις βρασμένες πατάτες (καυτές όπως είναι), 2 κουταλιές της σούπας νερό από την κατσαρόλα με τις πατάτες, μια κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο και συνεχίζω το χτύπημα.
Δημιουργός συνταγής: Ανδριάνα Μεϊντανά