Τυροπιτάκια βραχάκια

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ


Η παλιά μαμαδίστικη συνταγή!


Υλικά

  • 1 φαρίνα αλεύρι (500 γρ)
  • 2 αυγά μεγάλα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι, στραγγιστο βάζω εγώ
  • 3/4 από το κεσεδάκι με ελαιόλαδο 
  • 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
  • 400 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
  • λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα

Επικάλυψη
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • σουσάμι

Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 έως 190 βαθμούς, εστία πάνω - κάτω, ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το φούρνο σας.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget