
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
Όταν έχεις φρέσκα λαχανικά από τον κήπο δεν μένεις ποτέ νηστικός!
Πραγματικά έφαγα το καλύτερο γεύμα!!
Υλικά
- 3 μέτρια κολοκυθάκια
- Λίγο αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- Πολύ λίγο κουρκουμά
- Ελάχιστο ελαιόλαδο
- Λίγο ξύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- Λίγο τριμμένο τυρί (ό,τι προτιμάτε)
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.
- Σε ένα ταψί, απλώνουμε μία λαδόκολλα.
- Απλώνουμε τα κολοκυθάκια στη λαδόκολλα, φροντίζοντας να μην ακουμπάει το ένα με το άλλο.
- Ρίχνουμε λίγο αλάτι, τις δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι, πολύ λίγο κουρκουμά και ελάχιστο ελαιόλαδο από πάνω.
- Ανακατεύουμε καλά τα κολοκυθάκια ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα με τα υλικά.
- Τα ξαναστρώνουμε στο ταψί, φροντίζοντας να μην είναι το ένα πάνω στο άλλο.
- Ψήνουμε στον αέρα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά.
- Όπως είναι με τη λαδόκολλα, τα ρίχνουμε σε ένα πιάτο μαζί με το ελάχιστο λαδάκι και λίγο από το ζουμάκι τους.
- Προσθέτουμε λίγο ξύδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και λίγο τριμμένο τυρί από πάνω.